• Sirpa

Vuoden 2021 näkymiä

Loistokasta ja lumoavaa vuotta 2021 juuri sinulle!


Onpa vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Useampaan vuoteen en ole saanut näkymiä tulevaan vuoteen, mutta nyt jostain syystä sellainen annettiin.

Jos vuosi 2020 meni monilla aika syvissä vesissä, uuden omaksumisessa ja itseen keskittymisessä, niin hieman erilaista on jo vuorossa vuonna 2021.

Alkuvuosi menee silti hieman samoissa tunnelmissa kuin harakalla tervatulla sillankannella. Ensin tarttuu nokka ja kun saat sen repäistyä irti tervasta, niin sitten tarttuu pyrstö...


Ensimmäisen vuosineljänneksen aika myös käyttäytyy oudosti. Toisaalta tuntuu, että mitään ei saa aikaiseksi ja että aika kulkee valtavan hitaasti, toisaalta taas aika valuu käsistä, kuin hiekka tiimalasissa.

Käytä hyödyksesi tämä erikoinen alkunelejännes siihen, että teet hyvät suunnitelmat, päätät mihin tähtäät ja otat ne askeleet, jotka jo tässä kohtaa voit ottaa. Sillä nyt olet ajassa, jossa asiat hujahtavat ohitsesi, jos et tartu niihin heti. Nyt ei ole aika jäädä miettimään, nyt on käärittävä hihat ja alettava töihin!


Toinen vuosineljännes avaa sinulle aivan uusia ovia, jos olet uskaltanut alkuneljänneksellä tarttua kaikkeen, joka innostaa ja ilahduttaa sinua. Tämä neljännes ai kuitenkaan enää ole niin pakottava kuin tuo ensimmäinen. Tämä antaa sinulle jo hieman aikaa miettiä suuntaasi, tarkistaa sitä ja jopa levätä laakereillasi. Pidä huoli siitä, että tällä neljänneksellä teet vain niitä asioita, jotka tuottavat sinulle iloa ja mielihyvää.


Heinäkuusta alkava neljännes on vielä alkuosaltaan hyvin samankaltainen kuin mitä toinenkin oli, mutta syksyn lähestyessä alkaa tapahtua. On kuin koko alkuvuosi olisi valmisteltu sinua siihen pyörteeseen, jonka syksyn tulo aiheuttaa. Jos normaalisti syksyllä on aikaa poimia hedelmät aiemmasta työstäsi, niin nyt ei ole. Sinua kutsutaan uuteen, sinua kutsutaan elämäntehtäväsi pariin ja sinulta kysytään vuorenvarmasti "Mitä sinä oikeasti haluat?" Pohdi sitä jo valmiiksi, vaikka koko alkuvuoden ajan, sillä tämä vastaus sinun tulee kyetä antamaan heti, kun sitä sinulta kysytään.


Viimeinen neljännes tuo eteesi virtausta ja energioidesi vahvistumista. Se säkenöi ja loistaa, yhdessä sinun kanssasi. Ovet uuteen on apposen auki ja saat vastaanottaa runsautta ja hyvää juuri niin paljon kuin koet ansaitsevasi. Muista, että mikään mitä sinä saat ei ole keneltäkään toiselta pois. Jokaiselle riittää kaikkea runsaasti, joten pidä huoli, että sinä saat runsaasti kaikkea. Kaikki minkä voit sallia itsellesi, sen sinä sallit myös muille ja toisaalta kaikki mitä kiellät itseltäsi, niin sen sinä kiellät myös muilta. Kaikki ovat yhtä!


Saatat myös kuulua siihen ryhmään ihmisiä, joiden sielunsuunnitelmaan vuodelle 2021 kuuluu se, että jokaisella vuosineljänneksellä käyt kaikki kolme ensimmäistä kohtaa läpi. Aina yksi kohta / kuukausi. Tähän ryhmään kuuluvana saatkin sitten varautua oikeaan ilon, rakkauden, runsauden ja hyvien asioiden tulvaan vuoden viimeisessä osiossa. Olethan jo kolmeen kertaan läpikäynyt kaiken ja tiedät mitä haluat.

Voit myös itse valita, että haluat kuulua tähän ryhmään, sillä koko elämäsi koostuu omista valinnoistasi. Ilmoitat vain, että valitset käydä kaikki kolme kohtaa jokaisessa vuosineljänneksessä.

Sinun sanasi (valintasi) on laki!


Olin alkuun ajatellut matkaa Mt.Shastalle vuonna 2021, mutta mikään ei tue tuon matkan järjestämistä tänä vuonna. Niinpä matka Mt.Shastalle, Kalifornian kiertomatkaksi muutettuna järjestetään vuonna 2022! Sehän on feminiinisyyden juhlavuosi, joten mikä olisikaan parempi aika tuon matkan järjestämiseen. Tule mukaan!


57 views0 comments

Recent Posts

See All

Tunne on tosi, aina. Näin se vain on. Mutta juuri tunne on se millä sinä luot elämääsi ja näin ollen, on täysin sinun vallassasi mitä sinä tunnet juuri nyt. Olet ehkä oppinut siihen, että tunteet tule