• Sirpa

Tunteet peliin, valinta on sinun.

Upeaa ja lumottua vuotta 2020 sinulle!

Energiat ovat selvästi muuttuneet ja on helpompi hengittää, ainakin minusta tuntuu siltä. Olemme siirtyneet valon aikaan ja myös se tulee osaltaan ravistelemaan meitä.


Tulet kokemaan huikeita hetkiä ja kokemuksia, kun uskallat päästää irti vanhoista tavoistasi toimia. Ne eivät nimittäin tule enää toimimaan. Jokainen asetetaan nyt uusien uskomusten ja mahdollisuuksien eteen ja jää sinun itsesi valittavaksi miten tämän ajan hyödynnät.


Suurin osa meistä on tottunut taisteluun, selviämiseen, kipuihin, sairauksiin, ahdistukseen ja vaikka mihin negatiivisena pitämäämme. Iloiset, hauskat ja luovat hetket ovat valopilkkuja muuten kovin harmaalta näyttävässä elämässä.


Uskottelemme itsellemme, että eihän iloiset asiat tunnu kunnolla, jos meillä ei ole vastapainoksi myös hankalia ja vaativia asioita. Ihanko totta? Eikö iloinen asia todella tunnu iloiselta, jos olet juuri äsken nauranut? Eikö aurinkoinen päivä tunnu mukavalta, jos juuri eilenkin oli aurinkoista? Jos näin on, niin silloin kannattaa kyllä tarkistaa omia uskomuksiaan...


Samoin usein elämme harhassa, että ikävät asiat pitää nopeasti kääntää positiivisiksi ja löytää se kultainen reunus jokaisesta ukkospilvestä. Toki, mutta ei heti. Me olemme valinneet elämällemme juuri tämän paikan ja olemme täällä kokemassa tunteita.


Jokainen tunteemme haluaa tulla nähdyksi ja koetuksi. Rakastetuksi. Anna siis tunteen rauhassa kulkea lävitsesi. Sitä tarkkaillen ja havainnoiden, siihen kuitenkaan kiinnittymättä. Olipa se sitten miten upea tai ikävä tunne tahansa, niin meidän ei ole tarkoitus pitää siitä kiinni.


Meidän on tarkoitus kokea se ja sallia sen olla ja sallia sen sitten myös mennä. Näin aina uusi ja uusi tunne pääsee kulkemaan kokemuskentässämme ja täytämme silloin tehtäväämme.


Mukanasi kantamat uskomukset määrittelevät sen millaisia tunteita saat kokemuspiiriisi.

Omalla kohdallani olen päättänyt, että niitä ikävämpiä tunteita on nyt koettu aivan riittävästi ja nyt valitsen kokemuskenttääni enemmän niitä iloisia, hämmästyttäviä ja uskomattomia tunteita. Sellaisia joita en ole kokenut vielä koskaan.


Tämä tulee vaatimaan paljon, koska olen niin tottunut ikäviin tunteisiin ja tapahtumiin, siihen, että enemmistö on niitä, että minua pelottaa kokea iloisia ja mahtavia asioita. En tiedä miltä tuntuu, kun niitä on jatkuvasti. En tiedä millaiseksi ihmiseksi minä muutun silloin, kun elämäni on iloista ja helppoa, enimmäkseen. Mutta minä haluan kokeilla!


On aika päästää irti uskomuksista kuten " kyllä tämä riittää minulle, en tarvitse enempää tai en ole kyllin arvokas saamaan enemmän tai olen varmasti joskus tehnyt jotain ikävää, joten ansaitsen tämän kivun, sairauden ja epäonnen elämääni tai minä selviän kyllä, olen aina selvinnyt"


Miksi ajattelet noin? Miksi kiellät itseltäsi sen minkä ilomielin sallisit jollekin toiselle?


Nyt on iloisen luomisen aika!


On aika valita elämään asioita, jotka tuottavat iloa. On uskallettava katsoa silmästä silmään nyt niitä pelkoja, jotka ovat olleet esteenä valon lisääntymiselle. On uskallettava sallia itselleen hyvää. On tunnettava olevansa niin arvokas, että ansaitsee kaiken mitä haluaa ja vielä enemmänkin. On uskallettava uskoa, että se minkä sinä saat ei ole keltään toiselta pois, päinvastoin.


On uskallettava rakastaa itseään niin paljon, että halkeaa.


Kaiken minkä sallit itsellesi, sen sinä sallit myös muille. Sydämestä kumpuava itselle salliminen ei koskaan ole ahnetta tai itsekästä, vaan se ilmenee lempeänä, rakkaudellisena elämänä, jossa kaikki on mahdollista. Kaikille.


Joko olet mukana sisäpiirissäni? Tule ihmeessä mukaan! Saat muutaman viestin kuukaudessa, joissa jaan tietoa, ohjausta ja tarjouksia, joita en kerro missään muualla.

12 views0 comments

Recent Posts

See All