• Sirpa

Miltä sinusta tuntuu?

Tunne on tosi, aina. Näin se vain on.

Mutta juuri tunne on se millä sinä luot elämääsi ja näin ollen, on täysin sinun vallassasi mitä sinä tunnet juuri nyt. Olet ehkä oppinut siihen, että tunteet tulevat ja menevät, että sinä olet täysin niiden vietävissä ja että niin kuuluukin olla. Se ei ole totta! Miten tunne siis on tosi, jos siihen voi itse vaikuttaa? Koska tunne kertoo aina totuuden sinun sen hetkisestä värähtelystäsi.

Siitä mitä sinä sillä hetkellä lähetät sekä itsellesi että kaikille ympärilläsi oleville. Värähtelysi eli tunteesi puolestaan kutsuu luoksesi ihmisiä, asioita ja tapahtumia, jotka vastaavat tuohon värähtelyyn. Saat koko ajan enemmän sitä millä tasolla värähtelet. Tunteen lahja Aivan kuten jokainen hetki tarjoaa sinulle lahjan, niin samalla myös jokainen tunne tuo mukanaan lahjan. Tuo lahja kertoo sinulle aina totuuden siitä missä sinä olet juuri sillä hetkellä itsesi suhteen.

Voit avata lahjan vain vastaanottamalla tuon tunteen. Kuitenkin liian usein jäät kiinni tuohon lahjaksi saamaasi tunteeseen. Tunne on kuin paperiin kääritty karamelli.

Sinun on tarkoitus syödä tuo karkki ja heittää paperi pois! Silti moni jää nuolemaan tuota karkkipaperia ikään kuin sillä olisi vielä jokin lahja mukanaan, ikään kuin sen nuoleminen olisi sama kuin karkin syöminen. Tunteet ovat kertakäyttöisiä! Anna niiden siis mennä, kun olet ne vastaanottanut. Niiden tuoma lahja on aina se tieto, että kuinka tuohon tunteeseen reagoit. Vastaanotatko sen, annat sen kulkea lävitsesi ja ymmärrät sen tuoman tiedon? Vai vastustatko tuota tunnetta, pidät sitä kaikin voimin loitolla ja yrität väkisin kääntää sen postiiviseksi eli pois itsestäsi ennen kuin se on ehtinyt antaa lahjansa sinulle. Vai pidätkö tuosta tunteesta kiinni kynsin ja hampain? Tuntuuko sinusta silloin, että tuo ihminen on luonasi pidempään? Tuntuuko sinusta, että vain kertaamalla ja kertaamalla tapahtunutta saat oikeutusta itsellesi ja tapahtuneelle? Tuntuuko, että tuosta tunteesta kiinnipitäminen vaikuttaa myös henkilöön, joka mielestäsi on tuon tunteen śinulle aiheuttanut? Tunne on vain sinun, kenelläkään toisella ei koskaan ole sinun tunnettasi.


Niin paljon kuin haluaisitkin, että joku toinen tuntee samoin, että joku muu ymmärtää mitä käyt läpi, niin tunne on aina vain sinun omasi. Sillä on mukanaan lahja vain sinulle. Saat silti kertoa tunteistasi muille, niin paljon ja usein kuin haluat, kunhan tekosi tuottaa sinulle iloa tai helpotusta! Kun huomaat, että kertominen ei tuota iloa eikä helpotusta, niin lakkaa puhumasta tuosta asiasta. Lakkaa silloin miettimästä edes tuota asiaa, sillä siinä vaiheessa sillä ei ole enää uutta lahjaa mukanaan. Se on silloin enää se karkkipaperi...


Mitä tunne siis kertoo ja mitä voit tehdä? Tunne kertoo aina sinulle sen, että oletko yhteydessä omaan itseesi ja sisäälläsi olevaan voimaan ja oletko yhteydessä, linjassa maailmankaikkeuden kanssa. Kun sinusta tuntuu "hyvältä" olet linjassa Kaikkeuden kanssa, kun sinusta tuntuu "pahalta" olet poissa omasta totuudestasi ja omalta polultasi. Sen sijaan, että ryhtyisit miettimään miten pääset omalle polullesi tai sitä, että mikä sinun polkusi edes on, ryhdy pitämään huolta tunteistasi. Pidä huolta siitä, että sinusta tuntuu hyvältä.

Jokaisessa hetkessä on jotakin, joka tuntuu hyvältä ja josta voit iloita tai ainakin löytää kauneutta. Joka ikisessä hetkessä oma mahdollisuus onneen! Kun keskityt siihen, että sinusta tuntuu hyvältä, vaikka vain yhden sekunnin ajan, niin automaattisesti silloin kutsut eteesi asioita, ihmisiä ja tapahtumia, jotka lisäävät hyvänolon tunnettasi. Sinä voit valita tunteesi, joten tee niin!


Jokainen tunne jonka sinä miellät negatiiviseksi, kertoo sinulle siitä, että olet poissa linjastasi ja silloin et kutsu elämääsi niitä asioita, jotka siihen ansaitset.

Jokainen negatiivinen tunne on merkki siitä, että olet antanut mielesi johdatella sinua suuntaan, joka ei ole sinulle paras mahdollinen.


Ole kiitollinen tästä upeasta järjestelmästä, joka sinulla on käytössäsi! Se avulla pysyt aina oikeassa suunnassa.


Miten siis muutat tunteesi?


Se on helppoa. Yksinkertaisin tapa on hymyillä. Et voi tuntea tai edes ajatella ikäviä asioita samalla kuin hymyilet. Hymyile niin usein kuin vain voit ja tulet huomaamaan muutokset.


Vastaanota lahja, anna sen kulkea lävitsesi, poimi ymmärrys ja hymyile!


7 views0 comments

Recent Posts

See All