• Sirpa

Mä ikkunoita putsailen...

Muuton jälkeen ahdistus meinasi vallata mielen ja ihmettelin miksi?

Kunnes oivalsin, en ollut pessyt ikkunoita!


Niinpä tuumasta toimeen, koska päivä oli ikkunanpesuun mitä parhain ja aurinko oli siirrynyt

kello yhdeksän aikoihin niin, ettei se vielä paistanut takapihan ikkunohin ja oli jo lakannut paistamasta etupihan ikkunoihin.


Aloitin takapihan ikkunoista, joita on 10 isoa, 5 pientä ja yksi ovi. Ikkunat aukeavat ulos, mutta päätin nyt pestä ne vain ulkopinnoiltaan.


Keskityin pesuun täysin ja niin saatoin saada oivalluksen ikkunanpesusta.


Kun pääset pesemään ikkunan niin, että katsot samalla sisään, niin pääset samalla katsomaan sisään itseesi. Jokin sisälläsi oleva asia alkaa näkyä kirkkaammin ja kirkkaammin, kunnes se on kokonaan näkyvissäsi.


Samoin, jos haluat selkeämmän kuvan, jostain sisäisestä "ongelmastasi" niin etsi pestäväksi ikkuna, josta pääset katsomaan sisään sitä pestessäsi. Usein tämä onnistuu myös sisään aukeavien ikkunnoiden kautta.


Kun peset ikkunaa niin, että katsot samalla ulos, niin silloin jokin ulkpuolellasi oleva asia alkaa näkyä sinulle selvemmin ja selvemmin.


Niinpä, jos sinulle tuottaa tuskaa nähdä seuraava askeltasi selvästi tai haluat ymmärtää jonkin itsesi ulkopuolella olevan asian paremmin, niin pese ikkuna, josta eniten katsot ulos.


Pese, vaikka olisit sen juuri pessyt, sillä aina voit nähdä selkeämmin.


Minä olen aina rakastanut ikkunoiden pesua ja nyt myös ymmärrän miksi.44 views0 comments

Recent Posts

See All

Muutoksen viimeisellä portaalla tulet kohtaamaan vielä viimeiset pelkosi, itsetuntoasi rajoittavat uskomukset ja sen epävarmuuden, joka on onnistuneen muutoksen edessä. Epäonnistuminen ei enää pelota,