• Sirpa

5 asiaa itsesi rakastamisesta

Olemme kollektiivisesti matkalla kohti maailmaa, jossa toimintojemme on tarkoitus tapahtua feminiinisen puolemme kautta. Voisi luulla, että naisille tämä muutos on helpompi, mutta rohkenen epäillä sitä. Lähes jokainen on vielä kaukana toimiakseen oman feminiinisen puolensa kautta - edes joskus.

Miten se sitten tapahtuu? Mitä feminiinisen puolen kautta eläminen tarkoittaa? Tästä kerron enemmän sisäpiirissäni kuukausiviesteissäni, mutta jaan tässä nyt muutaman tiedon ihan kaikille.


Yksi tärkeimmistä asioista feminiinisyyden kautta elämisessä, on itsensä rakastaminen. Miten helppo sanoa ja miten vaikeaa sen toteuttaminen onkaan.

Usein, kun kysyn joltakin, että mitä itsensä rakastaminen tarkoittaa, niin saan vastaukseksi ajan antamista itselle, itsensä hemmottelemista ja omien tarpeiden kuuntelemista.


Toki se on kaikkea tätäkin, mutta tässä sinulle 5 asiaa, jotka myös voit ottaa huomioon.


1) Oletko oman elämäsi tärkein henkilö?

- sinun tulisi olla.

Pidän paljon elokuvien katsomisesta ja varsinkin minulle tulevien viestien etsimisestä niistä. Oikein odotan aina elokuvan katsomista aloittaessani, että mikä asia juuri siinä hetkessä tuodaan tietoisuuteeni.

Voin katsoa saman elokuvan useampaan kertaan, vaikka vain nähdäkseni, että saanko elokuvasta jo uuden viestin. Jos en saa, niin tiedän, että minulla on vielä jotakin oivaltamatta siitä viestistä, jonka sain aiemmin.

Olen katsonut Holiday elokuvan nyt varmaan 4 kertaa ja edelleen sieltä kolahtaa sama lause

"Sinä olet sivuosan esittäjä, vaikka sinut on valittu pääosan esittäjäksi elämääsi."

Alahan siis toimia pääosan esittäjän tavoin.


2) Kuinka usein hymyilet itsellesi?

- hymy muuttaa maailmaa.

Se on totta.

Hymyile nähdessäsi itsesi peilistä. Keskity vain hymyyn ja unohda kaikki muu. Hymy muuttaa elimistösi tilaa ja saa sinut voimaan paremmin. Eat, pray, love elokuvassa pääosan esittäjää kehotetaan hymyilemään jopa maksallaan. Erinomainen neuvo, Kannattaa kokeilla.

Alahan siis hymyillä.


3) Annatko enemmän kuin vastaanotat?

- vastaanottaminen on tärkeintä.

Feminiinienergia on luonnostaan vastaanottavaa! Sinä alat voida pahoin, jos jatkuvasti toimit energian luontaista virtaustapaa vastaan.

Keskity siihen, että alat ymmärtää feminiinisen energian ominaisuuksia. Opettele sitä kirjoista, netistä, kursseilta. Pohdi ja vastaanota oman viisautesi oivallukset asiasta.

Anna vastaanottamalla!


4) Mitkä asiat tekevät sinut iloiseksi?

- ilo on tiesi itsesi rakastamiseen.

Ilman ilon seuraamista et pääse perille. Usko minua, olen kokeillut.

Jos et juuri tällä hetkellä koe iloa mistään, niin kelaa elämääsi taaksepäin ja kirjaa ylös asiat,

jotka joskus ovat tuoneet sinulle iloa. Tuo noita asioita jollakin tavoin takaisin elämääsi. Tee asioita, jotka saavat maksasikin hymyilemään.


5) Kuka sinä olet?

- tämän asian tietäminen on avain itsesi rakastamiseen!

Ei ole yhtäkään asiaa, jonka selvittäminen olisi tärkeämpää kuin tämä. Kaikki edellämainittu vie sinua kohti tämän asian selvittämistä.

Monesti sanotaan, että rakasta itseäsi juuri sellaisena kuin olet. Se oletetaan tarkoittavan sitä, että sinun tulee rakastaa epävarmuuttasi, heikkouksiasi ja yksinäisyyttäsi.

En ole samaa mieltä.

Itse en ainakaan pysty rakastamaan itseäni, en ennen kuin todella olen se kuka olen...

Sitä selvittämään siis.


29 views0 comments

Recent Posts

See All

Tunne on tosi, aina. Näin se vain on. Mutta juuri tunne on se millä sinä luot elämääsi ja näin ollen, on täysin sinun vallassasi mitä sinä tunnet juuri nyt. Olet ehkä oppinut siihen, että tunteet tule