Palvelut

Kuva: Mirva Arposuo

Sielusi viesti 15€

Kanavoitu viesti sielultasi tähän hetkeen. Sielusi on kanssasi aina ja valmiina auttamaan. Pyydä viesti ja saat tietää mitä sielusi haluaa kertoa sinulle tänään.

Viestin pituus noin 1 sivu ja saat sen 3 arikipäivän kuluessa tilauksestasi.

Menneet elämät tulkinta, 35€

Tapahtuuko elämässäsi asioita, jotka tuntuvat toistuvan ja toistuvan. Kohtaatko kaiken aikaa samanlaisia ihmisiä ja tuletko jatkuvasti kohdeluksi tavoilla, joilla et halua itseäsi kohdeltavan?

Tällöin menneisyydessäsi saattaa olla asioita, jotka haluavat nousta päivän valoon juuri tässä hetkessä. Anna minun raottaa puolestasi menneisyyden verhoa ja katsoa mitkä asiat siellä vaikuttavat tähän hetkeen.

Tulkinnan mukana saat usein myös ohjeita ja opastusta siihen mitä tämä asia haluaa sinulle kertoa ja mitä voit tehdä sen muuttamiseksi.

Tulkinnan luettuasi sinulla on vielä mahdollisuus lähettää minulle lisäkysymyksiä saamaasi tulkintaan liittyen. Tulkinnan saat sähköpostiisi ja sen pituus on 1-3 sivua.

Kaukohoito 80€

Voimallinen energiahoito, jonka kulusta saat kirjallisen viestin hoidon jälkeen sähköpostiisi.

Kaukohoito sisältää aina myös kanavoidun viestin välitettäväksi sinulle juuri tähän hetkeen. 

Hoidon kesto noin 45min ja kirjallinen osio noin 2 sivua pituudeltaan.

Ennen hoitoa saat tarkemmat ohjeet sähköpostiisi, johon myös kirjallinen osuus lähetetään.

Henkilökohtainen ohjaus

Tässä ohjauksessa pureudumme juuri niihin asioihin, jotka vievät sinun elämääsi kohti tasapainoa ja onnellisuutta.

Ohjauksessa hyödynnän omaa kokemustani hankaluuksien ja masennuksen taltuttamiseksi, erilasia koulutuksia ravinnon ja vyöhyketerapian saralta, energiahoitoa, intuitiota, mielenhallinnan tekniikoita ja ennen kaikkea opit rakastamaan itseäsi. Itsesi rakastaminen on avain ihmeisiin.

Ohjaus tapahtuu pääasiassa puhelimitse, sinulle parhaiten sopivina aikoina, mutta mahdollisuuksien mukaan siihen voidaan sisällyttää myös tapaamisia Jyväskylässä. Puhelut ohjelman mukaisesti 1-2 kertaa viikossa, harjoitukset itsenäisesti suoritettavaksi ja rajattomasti saat laittaa viestejä ja kysymyksiä.

Ennakkopuhelun tai -tapaamisen perusteella suunnittelen sinulle oman ohjelman ja lähetän sen sinulle sähköpostiisi tutustuttavaksi. Teen yleensä muutaman vaihtoehdon, joista voit valita sen, joka kutsuu sinua tässä hetkessä eniten. 

Maksuvaihtoehtojakin on useita ja verkkokaupastani voit valita itsellesi mieluisimman tavan. Saat myös pidempiin ohjauksiin oman koodin verkkokauppaostostasi varten.

 

Ole siis minuun yhteydessä ennen kuin teet ostoksen verkkokaupasta tähän henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Hinnat: 1kk ohjaus 390€, pidempiin ohjauksiin saat oman koodin ja tarjoushinnan. Katso verkkokaupan mahdolliset tarjoukset.

Saatavilla myös maksutonta ihonhoitoneuvontaa Mary Kay tuotesarjan tuotteilla. Etsin myös uusia konsultteja toimimaan yhdessä kanssani. Kysy lisää. Jos sinulla on jo oma konsultti, niin käännythän hänen puoleensa.

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ota yhteyttä!

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

Tule mukaan sisäpiiriini:

+358 (0)50 4919 624
  • White Facebook Icon