Lumotut matkat

Yleistä matkoista

Matkakohteet on valittu  tarkkaan, niin, että saat kokea itsestäsi jotakin aivan uutta jokaisella matkalla johon osallistut. Näin ainakin minulle on tapahtunut joka kerran.

Nämä matkat ovat todellisia sydämen matkoja. Matkoja sinuun itseesi. Matkoille osallistujat ovat tunteneet syvällä sydämessään kutsun näille matkoille ja tämän vuoksi ryhmä koostuukin aina juuri oikeanlaiseksi jokaiselle matkalle. Puhun nyt omasta syvästä sydäntietoisuudestasi, oman arkitietoisuutesi ulottumattomissa olevasta tuntemuksesta, joka saa sinut haluamaan osallistua näille matkoille. 

Kyse on vuosituhansien takaisista vanhoista ystävistä ja kumppaneista, jotka kohtaavat jälleen näiden matkojen myötä.  Matkojen tarkoitus on tuoda tämä ikivanha viisaus erilaisten ihmisten myötä esiin yhteisen matkan aikana ja muistuttaa omaa ihmisolemustamme huikeasta yhteisestä menneisyydestämme. Matkojen tarkoitus on antaa jokaiselle osallistujalle omaan sydämeensä kipinän uudenlaisen tasapainon tuomiseksi maailmaan. 

Jos siis tunnet kutsun sydämessäsi näille matkoille, niin se tarkoittaa sitä, että olet valmis vastaanottamaan uutta tietoa itsellesi ja avautumaan yhä vahvemmin omalle valokehollesi. Kutsun tuojana toimii universaali sydänenergia ja me matkaohjaajat kuljetamme osallistujat lempeästi läpi tämän uuden kokemuksen. 

Voi hyvin – kehon – mielen ja sielun kiertomatka Pohjois – Kaliforniaan - matkan ajankohta vielä avoinna

San Francisco-Point Reyes-Mendocino-Eureka- MOUNT SHASTA-Lake Tahoe-San Francisco 

Hyvinvointimatka ravitsee ja eheyttää kehoasi, virkistää ja rauhoittaa mieltäsi sekä ilahduttaa ja sykähdyttää sieluasi. Koska kyseessä on hyvinvointimatka, niin suosittelen, että otat oman kokonaisvaltaisen hyvinvointisi päärooliin matkalla ollessasi..

Tule mukaan valloittavalle matkalle, jolla koet itsesi aivan uusilla tasoilla. 

mount shasta.jpg

Mount Shasta - kehotietoisuus

Mount Shastan energiat liittyvät keho- ja maatietoisuuteen hyvin vahvasti. Ne liittyvät chakroihin 1-3 ja myös ulottuvuuksiin 1-3.

Lappi - valotietoisuus

Meillä on ollut halu ottaa Lappi ohjelmaamme jo aikaisemmin, mutta koskaan aika ei ole tuntunut oikealta, eikä sen aika ole vieläkään. Luotamme siihen, että kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Kun saimme tiedon näistä chakroista ja ulottuvuuksista joihin matkamme liittyvät, niin ymmärsimme välittömästi miksi Lapin aika ei ole vielä tullut.

Lappi edustaa niin valtavaa valotietoisuutta, että meillä ohjaajinakaan ei ole siitä vielä tarpeeksi tietoa. Sen täydellinen sanoma ei ole vielä avautunut meille, mutta se avautuu ja silloin myös sinä pääset mukaan tuohon kokemukseen. Lappi kantaa mukanaan chakrojen ja ulottuvuuksien 7-9 tietoisuutta ja tämän tiedon vastaanottamiseen tarvitsemme vielä lisää valmistautumisaikaa, itse kukin.

Miten upeaa energiaa ja mahdollisuutta oma rakas maamme kantaakaan ja on ilo sitten aikanaan tarjota tämäkin saataville.

? -paikka ja rakkaustietoisuus

VAU! Mitähän tämä tuleekaan pitämään sisällään? Tiedämme vasta, että tämä liittyy chakroihin ja ulottuvuuksiin 10-12...