Koulutukset

Kuva: Mirva Arposuo

Lumottu Elämä– koulutus

Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, joka haluat mennä vielä syvemmälle ja laajemmalle omassa kehityksessäsi ja olet valmis avautumaan unelmaelämällesi. Tässä koulutuksessa keskitymme intohimon palauttamiseen elämääsi, ilon pulppuilemiseen, arkesi sujuvuuteen ja siihen kuinka osaat olla läsnä hetkessä ja sitä kautta luot elämääsi jokaisessa hetkessä tasapainoisesta tilasta käsin.

Tämä koulutus koostuu viidestä (5) jaksosta ja voit osallistua niihin jaksoihin, jotka sinua eniten kutsuvat. Toki saat parhaimmat tulokset osallistumalla kaikkiin ja silloin saat myös henkilökohtaista ohjausta minulta sähköpostitse tapaamisten väliajoilla. Henkilökohtaisen ohjauksen aiheen saat itse valita niistä asioista joita jaksolla käsittelimme.

Koulutuksen tapaamispaikka on Jyväskylässä ja se päätetään osallistujamäärän selvittyä. Ota päivään mukaan omat eväät. Tarjolla on kuitenkin teetä / kahvia ja jotakin pientä purtavaa päivän aikana. 

Voit myös osallistua vain yhteen tai useampaan yksittäiseen jaksoon, mutta silloin, et voi saada näitä väliajalla olevia henkilökohtaisia ohjauksia samaan hintaan. Tällöin voit ostaa ohjauksen erikseen tälle yhdelle jaksolle.

Lisätiedot ja kysymykset joko puh. 050 4919 624 tai sirpa(at)enchantedlife.fi

La 14.9.2019 klo 10.30 – 15.30 KEHON JA MIELEN UUDET KYVYT 

Energiahoito itselle ja läheisille. Energian näkeminen luonnossa ja toisissa, energiamaailmalle avautuminen. Luonnon ja elementaalien viestit apuna arjessa. Kanavointi itselle.

La 2.11.2019 klo 10.30-15.30 KORTIT  KERTOVAT 

Oraakkelikorttien käyttäminen apuna viestien ymmärtämisessä. Orakkeli- ja enkelikorttien ero. Harjoittelemme erilaisilla orakkelikorttipakoilla viestien vastaanottamista. Opit kysymään kysymykset oikeilla tavoilla ja tulkitsemaan myös korttien kuvista suoraan ennen kuin luet tekstin. Saat tietoa mitä pakasta ”hyppäävä” kortti merkitsee ja miksi minusta ylösalaisin oleva kortti kertoo aina enemmän kuin normaali kortti. Mahdollisuus ostaa joitakin käyttämiämme pakkoja omaksi.

Ma 6.1.2020 klo 10.30-17.00 AKAASINEN KIRJASTO

Mitä sinusta on talletettuna tähän maailmankaikkeuden tietopankkiin? Teemme useita vierailuja omaan akaasiseen kirjastoosi ja tutkimme mitkä asiat vaikuttavat vielä nykyhetkeesi ja mitä niiden muuttamiseksi voi tehdä.  Saat päivän aikana ohjausta myös  siitä kuinka muutat menneisyyden tämän hetken kautta ja kuinka luot itsellesi rakkaudellisen tulevaisuuden. 

La 16.5.2020 klo 10.30 – 15.30 PALUU RAKKAUTEEN.

Kaikki on yhtä. Sinä olet kaikissa ja kaikki on sinussa, ei ole erillisyyttä, ei yksinäisyyttä. Näe itsesi ja ympäröivä maailma rakkauden kautta. Uskalla olla näkyvä, uskalla olla aito! Syväluotaavia meditaatioita, useita erilaisia päivän aikana. Ykseyden avaamista itsesi kanssa. 

?? klo 10.30-15.30 TASAPAINOINEN JA LUOVA PARISUHDE, tämä jakso pidetään vasta kesällä 2020, ajankohta tälle tarkentuu myöhemmin

Voit osallistua jaksoon olitpa parisuhteessa tai et, sillä jakso liittyy myös parisuhteeseen itsesi kanssa. Miten luot parisuhteestasi tasapainoisen ja luovan? Mitä osaa chakrajärjestelmä näyttelee parisuhteessa ja mitkä ovat kenenkin ”vastuualueet” yhteiselossa ja miten voit korjata tilanteen, jos vastuut on jaettu ”väärin”?

Osallistumismaksu 111€ / hlö / jakso. Maksetaan etukäteen ostamalla ko.jakso verkkokaupastani tai suorittamalla maksu tililleni viimeistään jaksoviikon maanantaina. Osallistutko kaikkiin? Valitse silloin hieman edullisempi kokopaketti hintaan 500€. 

Erillinen henkilökohtainen ohjaus yhteen osallistumaasi jaksoon sähköpostitse hintaan 50€. Voit ostaa tämän vain osallistuttuasi ensin jaksolle.

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ota yhteyttä!

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

Tule mukaan sisäpiiriini:

+358 (0)50 4919 624
  • White Facebook Icon