Koulutukset

Kuva: Mirva Arposuo

Lumottu Elämä– koulutus vuonna 2021

Koulutuksen ajankohdat tarkentuvat Covid-19 tilanteen selvittyä.

Haluatko koulutuksen erityisesti omalle ryhmällesi? Ole yhteydessä ja sovitaan oma aika teille, tällöin on mahdollista kutsua minut myös toiselle paikkakunnalle koulutusta pitämään.

 

Tämä koulutus on suunniteltu sinulle, joka haluat mennä vielä syvemmälle ja laajemmalle omassa kehityksessäsi ja olet valmis avautumaan unelmaelämällesi. Tässä koulutuksessa keskitymme intohimon palauttamiseen elämääsi, ilon pulppuilemiseen, arkesi sujuvuuteen ja siihen kuinka osaat olla läsnä hetkessä ja sitä kautta luot elämääsi jokaisessa hetkessä tasapainoisesta tilasta käsin.

Tämä koulutus koostuu kolmesta (3) jaksosta ja voit osallistua niihin jaksoihin, jotka sinua eniten kutsuvat. Toki saat parhaimmat tulokset osallistumalla kaikkiin..

Koulutuksen tapaamispaikka on kotonani Kotkassa. Ota päivään mukaan omat eväät. Tarjolla on kuitenkin teetä / kahvia ja jotakin pientä purtavaa päivän aikana. 

Selvittelen parhaillaan mahdollisuutta osallistua tähän myös etänä.

Lisätiedot ja kysymykset joko puh. 050 4919 624 tai sirpa(at)enchantedlife.fi

Lauantai 6.3 klo 10.30 – 15.30

KUINKA MIELESI KESKUSTELEE KEHOSI KANSSA JA MITEN KÄYTÄT FEMINIINIENERGIA PARHAALLA MAHDOLLISELLA TAVALLA.

Kuinka kehosi kertoo sinulle kyllä ja ei? Mitä kehosi eri oireet kertovat sinulle? Miten luot yhteyden mielesi ja kehosi välille ja mitä sinä hyödyt siitä. Miten yhdistät feminiinisen energian mieleesi ja kehoosi. Miten kannat feminiinistä enrgiaa itsessäsi itseäsi ja muita auttavalla tavalla.

Lauantai 10.4 klo 10.30-15.30

TASAPAINO ITSESSÄSI, kuka sinä olet?

 

Päivän teemana on KUKA SINÄ OLET? Tämä on tärkein osa-alue itsesi rakastamisessa.

Mitäpä, jos sanonnan "Rakasta itseäsi sellaisena kuin olet"  kuuluisikin olla rakasta itseäsi sellaisena  kuka sinä olet?

Tutkimme elämänpolkuasi ja etsimme niitä ominaisuuksiasi, jotka olet piilottanut tai jättänyt polkusi varrelle. Meditoimme yhdessä ja saat kutsua ominaisuuksiasi takaisin ja vastaanottaa ne jälleen osaksi itseäsi. Autan sinua ottamaan ensiaskeleesi kohti sitä kuka sinä olet!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 4.4.21 mennessä. Paikan päälle voi tulla maksimissaan 5. Jakso toteutuu kun vähintään kolme on ilmoittautunut mukaan.

Lauantaina 15.5 klo 10.30-15.30

KUINKA ELÄT TASAPAINOISTA ELÄMÄÄ

Jaksolla apuohjaajana toimii mieheni Jussi Sorell.

Jaksolla keskitymme siihen mitkä ovat miesten "tehtäviä" ja mitkä taas naisten.

Opit mitä tarkoittaa feminiinienergian kautta eläminen kollektiivisesti ja omalla kohdallasi.

Opit mikä chakra vaikuttaa mihinkin asiaan elämässäsi ja kumpi energia, maskuliininen vai feminiininen on ominaisinta millekin chakralle.

Teemme chakrojen tasapainotus meditaatioita tarvittaessa. Kerromme myös mitä mikäkin asia kehossasi kertoo sinulle ja mitä kenties voit tehdä niiden muuttamiseksi.

Osallistumismaksu kahteen ensimmäiseen jaksoon on 70€ / hlö / jakso ja viimeiseen jaksoon 100€ / hlö. Maksetaan joko käteisellä paikan päällä, ennen ohjelman alkua tai etukäteen maksamalla tililleni .

Osallistutko kaikkiin? Valitse silloin hieman edullisempi kokopaketti, hintaan 210€. 

Paketti maksetaan ensimmäisen jakson yhteydessä.

Jos estyt tulemasta jollekin jaksolle, niin saat materiaalin kotiisi toimitettuna.

.