Voi hyvin – kehon – mielen

ja sielun kiertomatka

Pohjois – Kaliforniaan

Voi hyvin – kehon – mielen ja sielun kiertomatka Pohjois – Kaliforniaan kesto 16 vrk 
matkan ajankohta vielä avoin

mount shasta.jpg
P9030479.JPG

San Francisco-Point Reyes-Mendocino-Eureka- MOUNT SHASTA-Lake Tahoe tai Sacramento-San Francisco 

Hyvinvointimatka ravitsee ja eheyttää kehoasi, virkistää ja rauhoittaa mieltäsi sekä ilahduttaa ja sykähdyttää sieluasi. 

Tule mukaan valloittavalle matkalle, jolla koet itsesi aivan uusilla tasoilla. 

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki ohjelmassa mainittu sisältyy matkan hintaan. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin tilanteiden niin vaatiessa.

Kehollesi matka tarjoaa kevyitä vaelluksia, terveellistä ruokaa, mineraalikylpyjä ja hemmottelua. Mielellesi matka tarjoaa tasapainottumista, uskomattomia maisemia, mielenkiintoisia keskusteluja ja täydellistä irtautumista arjesta.

Sielullesi matka tarjoaa yhteyttä toisiin sieluihin, aidon olemuksen esiintulemista ja oman sydänyhteytesi laajenemista.

Matkan ohjaajina toimii Sirpa Pihlajaniemi (toinen ohjaaja selviää myöhemmin)

Sirpan tehtävinä matkalla ovat sydänyhteydellä sinun asioidesi kuuntelu ja tarvittaessa neuvonta sekä matkan käytännön järjestelyt. Sirpalle tämä on jo 8.s matka Kaliforniaan 

Matkalle mahtuu mukaan 8 ensiksi ilmoittautunutta.

Ennakkomaksu maksetaan tilille heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova ja ennakkomaksu palautetaan vain, jos matkan järjestäjä itse joutuu perumaan matkan.

Jokaisella tulee olla myös oma matkavakuutus voimassa koko matkan ajan.

Esta-viisumit sisältyvät matkan hintaan ja matkan ohjaaja huolehtii niiden hankkimisesta.

Huomioithan, että sinulla tulee olla passi, joka on voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeenkin.

Koska autossa on tilaa vain muutamille laukuille, niin matkustamme PELKILLÄ KÄSIMATKATAVAROILLA! Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen matkaa. Viimeistään Mount Shastan matkakodissamme pääset pesemään pyykkiä.

Lämpötila touko-kesäkuussa Pohjois-Kaliforniassa on 15-30 astetta, joten pärjäät mainiosti kevyellä varustuksella ja retkikohteissa riittävät lenkkarit erinomaisesti.

Järjestämme livetapaamisia netissä ennen matkaa ja perustamme myös oman FB ryhmän matkaan lähtijöille ja siellä pääset kyselemään ja fiilistelemään jo ennen matkaa.

Majoittuminen

Majoittuminen on kahden hengen huoneissa ja amerikkalaiseen tyyliin vuoteet ovat useimmiten parivuoteita. Leveys niissä on 160-180cm, joten niihin mahtuu kyllä mukavasti.

Jos mieluummin haluat oman huoneen, niin se onnistuu kyllä lisämaksusta. Valitettavasti tällöin joissakin majoituskohteissa majoitut kokonaan eri paikassa kuin muut, koska kaikissa majoituskohteissa ei 1hh mahdollisuutta ole. Kerro toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ohjelmasta näet tarkemmin missä pääset majoittumaan samassa rakennuksessa kuin muut ja missä jossakin muualla.

Olemme suunnitelleet matkan niin, että se on sinulle upea irtautuminen arjesta ja kiireestä ja niin, että matka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Pientä luksustakin olemme ripotelleet sinne tänne pitkin matkaa. Osan niistä pidämme yllätyksenä.

Ruokailut

Muista kuin ohjelmassa mainituista ruokailuista jokainen huolehtii itse. Ohjelmaan kuuluu yksi lounas ja yksi illallinen. Muuten ruokaan kannattaa varata noin 30$ / päivä / hlö.

Matkalla

Aloitamme matkan Helsingistä Finnairin suoralla lennolla San Franciscoon, josta haemme vuokra-auton matkamme ajaksi. Ajamme San Franciscosta rannikkoa ja Highway 1 pitkin pohjoiseen, aina Eurekaan saakka.

Matkalla näet niin merta, punapuumetsiä, majakoita kuin intiaaniperinnettäkin.

Eurekasta ajamme intiaanireservaatin ja vanhan lännenkylän kautta Reddingiin, josta jatkamme vielä samana päivänä matkaa Shastalle.

Matkan pisin pysähdys on iki-ihanassa Mount Shastan kaupungissa. Kaupungin maamerkki on Mt.Shasta vuori, joka ottaa avosylin vastaan jokaisen tulijan.

Teemme monia retkiä lähiympäristöön ja täällä voit viettää vapaapäiviä upeissa ja kohottavissa energioissa.

Täällä vuokraamme talon käyttöömme ja pääset myös pyykkäämään jo reissussa rähjääntyneet vaatteesi. Talossa on myös wi-fi käytössämme. Jos asut muualla (1hh), niin tapaamiset ovat talolla ja pääset myös pyykille sinne.

Majoittumisen Mount Shastalla pyrimme järjestämään niin, että vapaapäivinä sinun on helppo suunnata kaupungille täysin omatoimisesti. Vapaa päivinä myös kuski on vapaalla.

Mount Shasta on kristallien ja muiden kivien paratiisi. Lähes jokaisessa kadun kulmassa on pieni kivikauppa. Ihmiset Mount Shastalla ovat avoimia ja ystävällisiä. Majapaikastamme on mukava kävelymatka kaupungille ja pääset sinne helposti vapaa päivinä milloin haluat.

Ja kun puhutaan Mount Shastasta niin on pakko mainita Berryvale. Luomukauppa, jossa kaikki tuotteet ovat luomua tai ekologisesti tuotettua (vaatteet ym) ja tuon kaupan ilmapiiri…. se sinun on koettava itse <3 

Shastalta jatkamme matkaa Lake Tahoelle, jossa vietämme upeissa puitteissa kaksi yötä valmistautuen kotimatkaan.

 Sirpan tulkinnat / ohjaus

Matkan hintaan kuuluu myös Sirpalta yksi korttitulkinta ja/tai ohjaus valitsemaasi aiheeseen henkilökohtaisesti. Varaa aika näihin paikan päällä kysymällä.

Ohjattuun ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittaa, jos et halua osallistua johonkin. Mutta ainakin siirtymäpäivinä kannattaa olla paikalla 😊 Jokainen huolehtii itse, että on aina oikeaan aikaan paikalla. Huomioithan, että ennakkoon ilmoitettu ohjelma saattaa muuttua matkan aikana.

Matkan hinta

Hinta sisältää lennot, viisumit, vuokra-auton kuljetuksineen, majoitukset, ohjatun ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut.

Ilmoittautumismaksu 200€, maksetaan heti, kun ilmoittaudut matkalle.

Maksu vähennetään sitten loppumaksustasi. Tämä maksu palautetaan vain, jos matkanjärjestäjä joutuu perumaan matkan.

EARLY BIRD hinta,  on 3690€

Tästä olet siis maksanut 200€ ilmoittautumisen yhteydessä ja loput 3490€ 

 

Normaalihinta, 3990€ josta siis maksat 200 ennakkoon ja loput sovitusti. Maksimissaan 2 erässä.

Mikäli maksuja on maksamatta annettuihin eräpäiviin mennessä, on järjestäjällä oikeus perua osallistuminen matkalle ja pitää siihen mennessä maksetut rahat itsellään, jo tehtyjen varausten kulujen ja peruutusmaksujen kattamiseksi. 

Mikäli osallistuja peruu matkan, kun on jo maksanut siitä, niin rahoja palautetaan vain siltä osin, kun niillä maksettujen asioiden  peruminen on vielä mahdollista. Esimerkiksi lennot ostan heti, kun mahdollista ja niitä ei voi sitten enää perua. Myös majoitusten perumiselle on määrätyt dead linet, jonka jälkeen niistä ei enää saa rahoja takaisin.

1hh lisä 650€ maksetaan erikseen.

Lisätiedot ja kyselyt Sirpa Pihlajaniemi p.050 -4919 624 tai sirpa(at)enchantedlife.fi

Ohjelma, matkan kesto 16 vrk

Alustava aikataulu 24.5 - 9.6 (Suomessa 10.6) tai viikkoa myöhemmin. Aikataulu tarkentuu kunhan lentojen aikkataulut vuodella 2022 selviävät. 

Päivä 1, lentoHKI klo 16.20 – SFO klo 17.20. Lentoaika 11 tuntia.

haetaan vuokra-auto lentokentältä ja aloitetaan matka ajamalla iltavalaistun Golden Gaten läpi kohti majapaikkaa. Ajoaika liikenteestä riippuen noin 50min. Perillä noin klo 21.00 Sekä 1hh ja 2hh majoittuvat samassa paikassa.

 

Päivä 2  

aamupala hotellilla. Ajopäivä kohti Mendocinoa. Pysähdymme yhteiselle lounaalle Point Reyesiin. Lounas kuuluu matkan hintaan. Matkalla nähdään ainakin Kule Loklon intiaaniperinteestä kertova esittely ja Point Arenan majakka. Mahdollisuuksien mukaan uimme matkalla meressä. 

Saapuminen illalla Mendocinoon. Menocinossa 1hh haluava asuu eri hotellissa.

Päivä 3 aamupala hotellilla. VAPAA PÄIVÄ-

 

Päivä 4 aamupala hotellilla. Retki Montgomery punapuumetsiin ja käynti Vichy Springsin luonnonmineraalilähteillä. Mineraalilähteet parantavat kehoasi kivuista, säryistä, jopa sairauksista. Lähtö lähteille jo aamulla.Koko päivä retki. Omat eväät mukaan!

 

Päivä 5 aamupala hotellilla, ajopäivä Eurekaan ja majoittuminen Eurekassa. 

Päivä 6 aamupala hotellilla. Pitkä ajopäivä Mount Shastalle, jonne saavumme illan suussa. 

-matkalla käymme, jos suinkin mahdollista, intiaanireservaatissa, Weavervillen lännenkylässä ja Reddingissä, joka on suurempi kaupunki ennen Mount Shastaa. 

Majoittuminen  päivät 6-13 Mount Shastalla vuokratalossa. 1hh majoittuu hotellissa.

Päivä 7. VAPAA, mahdollisuus uintiin Siskiyou Lakella. Autolla pääsee halutessaan keskustaan ja takaisin, kun aikataulut käyvät yksiin.

Päivä 8 Mc Cloud Falls ja Mc Cloudin kylä 

Päivä 9 käynti vuorella ja kaupungin puistojen esittely

Päivä 10 VAPAA

Päivä 11 Mossbrae Falls tai Faery Falls puolipäiväretki.

Päivä 12 VAPAA.

 

Päivä 13 Pitkä ajopäivä. Burney Falls kautta ajo Lake Tahoelle. Saapuminen illalla. Majoittuminen vuokratalossa tai hotellissa. Tämä tarkentuu vielä

Päivä 14 vapaa tai halukkaille omakustanteinen yhteinen melontaretki Lake Tahoella.

Yhteinen illallinen, joka kuuluu matkan hintaan.

Päivä 15,  rauhallinen siirtyminen päivän mittaan San Fransiscoon, jossa vuokra-auton palautus ja yöpyminen lentokenttä hotellissa. 

Päivä 16 siirtyminen lentokentälle, Lento takaisin kotiin aikataulujen mukaisesti.