Voi hyvin – kehon – mielen

ja sielun kiertomatka

Pohjois – Kaliforniaan

Voi hyvin – kehon – mielen ja sielun kiertomatka Pohjois – Kaliforniaan 1.-17.6.2020

San Francisco-Point Reyes-Mendocino-Eureka- MOUNT SHASTA-Sacramento-San Francisco 

Hyvinvointimatka ravitsee ja eheyttää kehoasi, virkistää ja rauhoittaa mieltäsi sekä ilahduttaa ja sykähdyttää sieluasi. Tämä matka on täysin alkoholiton, jotta voit rauhassa keskittyä omaan hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti.

Tule mukaan valloittavalle matkalle, jolla koet itsesi aivan uusilla tasoilla. 

Lämpimästi tervetuloa!

Kaikki ohjelmassa mainittu sisältyy matkan hintaan. Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin tilanteiden niin vaatiessa.

Kehollesi matka tarjoaa kevyitä vaelluksia, terveellistä ruokaa, mineraalikylpyjä ja hemmottelua. Mielellesi matka tarjoaa tasapainottumista, uskomattomia maisemia, mielenkiintoisia keskusteluja ja täydellistä irtautumista arjesta.

Sielullesi matka tarjoaa yhteyttä toisiin sieluihin, aidon olemuksen esiintulemista ja oman sydänyhteytesi laajenemista.

Matkan ohjaajina toimivat Sirpa Pihlajaniemi ja Jussi Sorell.

Sirpan tehtävinä matkalla ovat iltameditaatiot, korttitulkinnat halukkaille, sydänyhteydellä sinun asioidesi kuuntelu ja tarvittaessa neuvonta sekä matkan käytännön järjestelyt. Sirpalle tämä on jo 8.s matka Kaliforniaan ja hänen miehelleen Jussille 6.s

Jussin tehtäviin kuuluvat juttelut ja huumorin ylläpito, kehotietoisuudessa opastaminen ja ryhmän autokuskina toimiminen.

Matkan aikana voit myös ostaa Jussilta kalevalaisen jäsenkorjauksen hoidon erikseen.

Matkalle mahtuu mukaan 10 ensiksi ilmoittautunutta.

Ennakkomaksu maksetaan tilille heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitova ja ennakkomaksu palautetaan vain, jos matkan järjestäjä itse joutuu perumaan matkan.

Jokaisella tulee olla myös oma matkavakuutus voimassa koko matkan ajan.

Esta-viisumit sisältyvät matkan hintaan ja matkan ohjaaja huolehtii niiden hankkimisesta.

Huomioithan, että sinulla tulee olla passi, joka on voimassa vähintään 3 kk matkan jälkeenkin.

Koska autossa on tilaa vain muutamille laukuille, niin matkustamme PELKILLÄ KÄSIMATKATAVAROILLA! Saat tähän tarkemmat ohjeet ennen matkaa. Mount Shastan matkakodissamme pääset pesemään pyykkiä.

Lämpötila kesäkuussa Pohjois-Kaliforniassa on 15-30 astetta, joten pärjäät mainiosti kevyellä varustuksella ja retkikohteissa riittävät lenkkarit erinomaisesti.

Järjestämme livetapaamisia netissä ennen matkaa ja perustamme myös oman FB ryhmän matkaan lähtijöille ja siellä pääset kyselemään ja fiilistelemään jo ennen matkaa.

Majoittuminen

Majoittuminen on kahden hengen huoneissa ja amerikkalaiseen tyyliin vuoteet ovat useimmiten parivuoteita. Leveys niissä on 160-180cm, joten niihin mahtuu kyllä mukavasti. Jos mieluummin haluat oman huoneen, niin se onnistuu kyllä lisämaksusta. Valitettavasti tällöin joissakin majoituskohteissa majoitut kokonaan eri paikassa kuin muut, koska kaikissa majoituskohteissa ei 1hh mahdollisuutta ole. Kerro toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä. Ohjelmasta näet tarkemmin missä pääset majoittumaan samassa rakennuksessa kuin muut ja missä jossakin muualla.

Olemme suunnitelleet matkan niin, että se on sinulle upea irtautuminen arjesta ja kiireestä ja niin, että matka tukee kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Pientä luksustakin olemme ripotelleet sinne tänne pitkin matkaa. Osan niistä pidämme yllätyksenä.

Ruokailut

Muista kuin ohjelmassa mainituista ruokailuista jokainen huolehtii itse. Ruokaan kannattaa varata noin 30$ / päivä / hlö.

Matkalla

Aloitamme matkan Helsingistä Finnairin suoralla lennolla San Franciscoon, josta haemme vuokra-auton matkamme ajaksi. Ajamme San Franciscosta rannikkoa pitkin pohjoiseen, aina Eurekaan saakka.

Matkalla näet niin merta, punapuumetsiä, majakoita kuin intiaaniperinnettäkin.

Eurekasta ajamme intiaanireservaatin ja vanhan lännenkylän kautta Reddingiin, josta jatkamme vielä samana päivänä matkaa Shastalle.

Matkan pisin pysähdys on iki-ihanassa Mount Shastan kaupungissa. Kaupungin maamerkki on Mt.Shasta vuori, joka ottaa avosylin vastaan jokaisen tulijan. Teemme monia retkiä lähiympäristöön ja täällä voit viettää vapaapäiviä upeissa ja kohottavissa energioissa. Täällä vuokraamme talon käyttöömme ja pääset myös pyykkäämään jo reissussa rähjääntyneet vaatteesi. Talossa on myös wi-fi käytössämme. Jos asut muualla (1hh), niin tapaamiset ovat talolla ja pääset myös pyykille sinne.

Olohuoneen ikkunoista katsot suoraan vuorelle, joka on näin läsnä koko oleskelumme ajan. 

Mount Shasta on kristallien ja muiden kivien paratiisi. Lähes jokaisessa kadun kulmassa on pieni kivikauppa. Ihmiset Mount Shastalla ovat avoimia ja ystävällisiä. Majapaikastamme on mukava kävelymatka kaupungille ja pääset sinne helposti vapaa päivinä milloin haluat.

Ja kun puhutaan Mount Shastasta niin on pakko mainita Berryvale. Luomukauppa, jossa kaikki tuotteet ovat luomua tai ekologisesti tuotettua (vaatteet ym) ja tuon kaupan ilmapiiri…. se sinun on koettava itse <3 

Shastalta jatkamme matkaa Sacramentoon, jossa vietämme upeissa puitteissa kaksi yötä valmistautuen kotimatkaan.

Meditaatiot ja Sirpan tulkinnat / ohjaus

Ajalla 3.-12.6 sinun on mahdollista osallistua iltameditaatioon aina klo 19. Matkan hintaan kuuluu myös Sirpalta yksi korttitulkinta ja/tai ohjaus valitsemaasi aiheeseen henkilökohtaisesti. Varaa aika näihin paikan päällä kysymällä.

Ohjattuun ohjelmaan osallistuminen on vapaaehtoista eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittaa, jos et halua osallistua johonkin. Mutta ainakin siirtymäpäivinä kannattaa olla paikalla 😊 Jokainen huolehtii itse, että on aina oikeaan aikaan paikalla. Huomioithan, että ennakkoon ilmoitettu ohjelma saattaa muuttua matkan aikana.

Kalevalainen jäsenkorjaus

Jos matka rasittaa kehoasi, voit varata Jussilta ajan kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Hinta matkan aikana osallistujille on 60$ (norm.75€)

Matkan hinta

Hinta sisältää lennot, viisumit, vuokra-auton kuljetuksineen, majoitukset, ohjatun ohjelman ja ohjelmassa mainitut ruokailut.

Viimehetken hinta, kerralla ostettuna 31.1.2020 mennessä 3590$

aiemmin 3690€

1hh lisä 550€ maksetaan eräpäivällä 30.4.2020

Lisätiedot ja kyselyt Sirpa Pihlajaniemi p.050 -4919 624 tai sirpa@encahntedlife.fi

Ohjelma

1.6 lentoHKI klo 16.20 – SFO klo 17.20. Lentoaika 11 tuntia.

haetaan vuokra-auto lentokentältä ja aloitetaan matka ajamalla iltavalaistun Golden Gaten läpi kohti Point Reyesiä. Ajoaika noin 1,5h. Perillä noin klo 22.00

 

1.-2.6 yöpyminen Point Reyesissä (1hh ja 2hh samassa paikassa)

2.6 aamupala hotellilla. Ajopäivä kohti Mendocinoa. Matkalla nähdään ainakin Kule Loklon intiaaniperinteestä kertova esittely ja Point Arenan majakka. Mahdollisuuksien mukaan uimme matkalla meressä. 

Saapuminen illalla Mendocinoon. 

2.-5.6 yöpyminen Mendocinossa, jossa majoitumme siis 3 yötä. 1hh majoittuvat asuvat eri paikassa kuin muut.

3.6 aamupala hotellilla. Ohjelmaan kuuluva käynti Vichy Springsin luonnonmineraalilähteillä. Mineraalilähteet parantavat kehoasi kivuista, säryistä, jopa sairauksista. Lähtö lähteille jo aamulla. Loppupäivä vapaa.

 

4.6 aamupala hotellilla. Retki Montgomery punapuumetsiin, eväät mukaan. Loppupäivä vapaa.

 

5.6 aamupala hotellilla, ajopäivä Eurekaan.

5.-6.6 majoittuminen Eurekassa. 

6.6. aamupala hotellilla. Ajopäivä Mount Shastalle, jonne saavumme illan suussa. 

-matkalla käymme intiaanireservaatissa, Weavervillen lännenkylässä ja Reddingissä, joka on suurempi kaupunki ennen Mount Shastaa.

6.-14.6 majoittuminen Mount Shastalla vuokratalossa. 1hh majoittuu hotellissa.

7.6 VAPAA, mahdollisuus uintiin Siskiyou Lakella

8.6 Mineral Springs mineraalikylpylä ja vuoriretki. 

9.6 VAPAA

10.6 Mc Cloud Falls ja Mc Cloudin kylä. 

11.6 VAPAA

12.6 Mossbrae Falls tai Faery Falls puolipäiväretki.

13.6 Burney Falls kautta ajo Sacramentoon. Saapuminen illalla.

13.-15.6 yöpyminen Sacramentossa. Aamupala sisältyy hintaan. Täällä ei ole ohjattua ohjelmaa, mutta halutessa voimme tutkia kaupunkia myös yhdessä. Hotellilta mahdollisuus ostaa erikseen hemmottelupaketteja.

14.6 aamupala hotellilla ja yhteinen illallinen kaupungilla.

15.6 ajo Sacramentosta San Franciscoon, josta lento kotiin lähtee klo 19.10. Olemme kotona Suomessa 16.6 klo 15.30 paikkeilla.

 

Kulje kanssani kohti aitoa itseäsi!

Ota yhteyttä!

Kaikki elämässä on seurausta tekemistäsi valinnoista.

Kun haluat muutosta, valitse toisin.

Tule mukaan sisäpiiriini:

+358 (0)50 4919 624
  • White Facebook Icon