Mount Shasta - kehotietoisuus

Mount Shasta_small.jpg

Shastalla pääset siis tasapainottamaan ensimmäiseen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvää perusturvallisuutta, luomaan turvallisesti yhteyttä omaan lemurialaiseen perheeseesi ja avautumaan muistoillesi noista ajoista. Shastalla on helppo opetella oman kehon kuuntelua ja sen neuvojen noudattamista. Tähän luo upeat puitteet ihana Berryvale luomuruokakauppa, jossa kaikki myytävä on luomua ja/tai ekologisesti valmistettua.   Tämä liittyy myös syvempään yhteyteen äiti maahan, enkä voi kuvitella parempaa paikkaa tähän kuin Mt.Shastan ikiaikainen luonto! Shastan luonto muistuttaa monin tavoin suomen luontoa, mutta on huomattavasti vanhempi. Noissa ikivanhoissa metsissä, voit nähdä ainoastaan luonnon omat muutokset ympärilläsi. Katsellessasi valtavia puita, joiden juuret työntyvät syvälle maan uumeniin ja joiden latvat kurkottavat ylös korkeuksiin, voit helposti tunnistaa luonnon valtavan kasvuenergian.

Istuessasi vuorenrinteellä ja katsellessasi taivaalla hiljakseen liiteleviä kotkia, saatat huomata myös miten maaorava tutkii tarkkaavaisena olemustasi muutaman askeleen päässä sinusta. Parhaimmassa tapauksessa hieman kauempana metsässä saatat nähdä metsäkauriin käyskentelevän perheineen, eivätkä he suuremmin häiriinny läsnäolostasi. Shastan luonto on ihmeellinen ja se on ihmeellisen läsnä kaikkialla ympärilläsi. Jo se, että pääset näkemään niin paljon luonnonvaraisesti eläviä eläimiä matkasi aikana, antaa sinulle oman elämyksensä, puhumattakaan kaikista niistä ajatuksista ja oivalluksista, joita tulet saamaan tuolla luonnon keskellä kävellessäsi. Shastan luonto siis vaikuttaa sinuun hyvin monilla eri tasoilla, etkä yksinkertaisesti pysty vastustamaan tämän ikivanhan luonnon sydäntäsi avaavaa energiaa.

Mount Shastalla saat ehkä ensimmäisen kokemuksen siitä kuka sinä oikeasti olet. Shasta hyväksyy sinut juuri sellaisena kuin olet ja rakastaa sinua aidosti!

Toiseen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvät sitten intohimo, luovuus  sekä luonnonhenget ja elementaalit. Olemmekin matkoillamme saaneet huikeita kokemuksia putousten äärillä, olemme avanneet sisäisiä silmiämme "näkemään" laajemmin ja nuotion ääressä olemme jakaneet kokemuksiamme ja muistojamme yhdessä. Retkikohteet opettavat kuinka juuri sinä luot omaa elämääsi sisäisten intohimojesi kautta. Tähän osaan liittyy myös energia, joka Shastalla on ainutlaatuista.

Jotkut paikat maailmassa ylläpitävät sellaista geomagneettista kenttää, että se muistuttaa värähtelyltään ja voimakkuudeltaan sellaisia elektromagneettisia lukemia, jotka voidaan saada aikaiseksi vain syvästi rukoillessa. Tämän vuoksi tällaisia paikkoja kutsutaan usein pyhiksi paikoiksi. Mount Shasta on yksi tällaisista pyhistä paikoista maan päällä ja tuo energia on hyvin helposti tunnistettavissa kaikilla olemuksesi tasoilla.

Silloin, kun hiljennyt oman itsesi äärelle tällaisessa ympäristössä ja avaat oman sydämesi ovet vastaanottamaan, tuolloin tuo tasapainoinen ja vahva värähtely, jonka tunnet ympärilläsi, siirtyy sisällesi ja luo kehoosi samantapaisen värähtelytaajuudeen, kuin mitä Shasta ylläpitää ympäristössään. Kvanttifysiikkan ja eletkromagneettisen värähtelyn lakeja tutkiessa, ei voi välttyä siltä totuudelta, että voimakkaampi värähtelykenttä vaikuttaa aina heikompaan. Joten oli siis oma eämäntilanteesi tai oma sisäinen maailmasi missä tilassa tahansa Shastalle saapuessasi, voin vakuuttaa sinut siitä, että Shastan energiat löytävät tavan avata sydämesi yhä avoimemmaksi sekä vastaanottavammaksi. Sydämesi on mahdotonta olla kuulematta Shastan rakkaudellisia värähtelyjätasoja ja ennen kuin huomaatkaan niin rakkauden sekä ilon tuntemukset sinussa ovat kasvaneet yhä suuremmiksi. Tämä on yksi niistä monista syistä minkä vuoksi pidämme Mount Shastan energioita niin valtavan vaikuttavina. Shastan energiat vaikuttavat olemukseesi automaattisesti ilman, että se vaatisi sinulta itseltäsi sen suurempaa sisäistä työskentelyä.

Kolmanteen chakraan ja ulottuvuuteen liittyvät sitten ne pelot joita emme ole vielä osanneet hyväksyä ja sitä kautta päästää irti. Kolmas ulottuvuus yhdistyy hyvin vahvasti fyysiseen kehoomme ja sen vapauttamiseen kaikesta turhasta. Mount Shasta näyttää hyvin lempeästi niitä pelkoja joita on vielä jäljellä. Itse olen saanut katsoa korkean paikan pelkojani, useammankin kerran ja joka kerralla olen oppinut siitä jotakin uutta ja kerta kerralta se on pienempi ja pienempi. Tähän kolmanteen osaan liittyvät myös Shastan fyysiset mitat sekä tarinat.

Mount Shasta on pieni vuoristokaupunki, joka sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa Siskiyou maakunnan alueella. Kaupunki sijaitsee noin 1,1 km korkeudessa merenpinnasta ja kuuluisan Mount Shastan vuoren huippu kohoaan korkeimmillaan jopa 4,3 km korkeuteen saakka. Kaupungissa on vain reilu 3000 asukasta, mutta se on sitäkin vilkkaampi lomakohde niin kesällä kuin talvellakin. Shasta oli aikoinaan intiaaniheimojen asuinmaata, ennen kuin sen alueet vallattiin kullankaivajien toimesta. Nykyään kaupungin alueella näkee vain harvoin alkuperäiskansaa, mutta vuoren ympärillä ja sen lähialueilla asuu vielä tänä päivänäkin kymmenkunta eri intiaaniheimoa ja he harjoittavat vieläkin omia pyhiä rituaalejaan Shastan ympäristössä. Tämän lisäksi Shastalle on kerääntynyt paljon erilaisia uskontoryhmiä, enemmän kuin minkään muun vuoren äärelle maailmassa ja he kaikki elävät sulassa sovussa toistensa kanssa.

Shastan yhteydessä puhutaan myös legendasta, jonka mukaan Shasta-vuoren alla, maan uumenissa asustaa olentoja tuhansia vuosia sitten kadonneelta Lemurian mantereelta. Tämä tarina sai aikoinaan Mount Shastan nousemaan nopeasti erilaisten henkisten tahojen tietoisuuteen yhtenä vaikuttavimmista energiapaikoista Pohjois-Kalifornian alueella.

Mount Shasta - kehotietoisuus

Mount Shastan energiat liittyvät keho- ja maatietoisuuteen hyvin vahvasti. Ne liittyvät chakroihin 1-3 ja myös ulottuvuuksiin 1-3.